top of page

Migræne og hovedpine

Artiklen er sakset fra hovedpineforeningen.dk

Bliv smertefri med hypnose!!

Men det som mange ikke ved, er at man kan bruge hypnose som et rigtigt stærkt værktøj til at blive fri for rigtig mange lidelser, her iblandt migræne og andre former for smerter, både gentagende og kroniske. Hovedpine / migræne kan opstå på flere forsklige måder f.eks kunne det være en hændelse i en persons liv. Forstil dig en person der har været med i en tragisk bilulykke, medpasageren døde men førend overlevet. Alt så ud til at personen var så heldig at slippe med en slem hovedpine. Dette kunne være starten på en kronisk eller ofte gentagende hovedpine. Det kunne være personen gik rundt med skyld følelse som måske resulteret i følelsesmæssig stress og kronisk hovedpine eller personens underbevidsthed fik under ulykken plantet en trikker der udløser hovedpine vær gang personen sætter sig ind i en bil eller måske bare ser en bil. Dette problem vil kunne afhjælpes hos en hypnoterapeut ved f.eks at gå tilbage til den hændelse hvor det hele skete, få lavet om i historien og få fjernet den dårlige følelse man går rundt med og omprogrammere underbevidstheden og fjernet denne trikker som før resulterede i smerter. For andre personer er det en hel anden sag. De kan gå til læge, blive undersøgt fra top til tå, nogle finder intet problem eller årsag til smerterne og dermed er disse smerter ren mystik men det værste er at ingen finder en ordenlig behandling som holder. Det er selvfølgelig vigtigt at man bliver tjekket igennem hos lægen da en evt. tumor eller blødning i hjernen kan forårsage ekstreme smerter og disse smerter skal man selvfølgelig ikke skjule. Men er man tjekket og der enten ikke er fundet problemer eller den eneste behandling er smertelindring kan man bruge hypnose. Før i tiden blev hypnose ofte brugt til at gøre en person fuldstændig følelsesløs hvis man f.eks skulle amputere et ben. Det er noget af den teknik man også kan bruge i dag til smerter. Her kan man ligge en trikker i underbevidstheden så personen selv kan udløse den og blive fuldstændig smertefri med det samme. Trikkeren kan f.eks være at vær gang personen føler en hovedpine der er på vej kan personen sætte sig ned, lukke sine øjne, slap af og presse tommelfinger og pegefinger mod hinanden og med det samme vil underbevidstheden forstå signalet og personen vil blive smertefri. Hovedpine kan også have en anden uheldig sammenhæng, det er noget de fleste ikke vil se i øjnene. Men for nogle har underbevidstheden lært at hovedpine kan være en fordel. Det mest klassiske eksempel som mange kender især fra tv er "kvinden der ikke ønsker sex med sin mand fordi hun har hovedpine" For nogle er det tilfældet at de næsten aldrig ønsker sex med deres mand eller kone af forskellige årsager her kan underbevidstheden have lært at vis den skaber en hovedpine får den en fordel af det, f.eks at den slipper for en dårlig følelse efter sex måske fordi personen syndes at partneren har en dårlig hygiejne. I dette tilfælde bruges der en blanding af smerte kontrol og hypnoterapi udover det skal personen måske have hjælp til at rette det problem som skaber hele denne konflikt. Hvad er hypnose så? Hypnose er en trance tilstand de fleste faktisk oplever flere gange dagligt, det kan være simple dagdrømme eller du har måske prøvet at køre den samme rute i din bil flere gange, pludselig oplever du at du "vågner op" og tænker hvordan er jeg kommet her til eller er jeg allerede her. Dette er din underbevidsthed der overtager en "simpel" opgave så dit bevidste sind kan tænke på andre ting. Med trance skal det ikke forstås som om man sover. Men kan bedre forklares som en forhøjet tilstedeværelse, du bliver mere modtagelig for foreslag dine sanser vil blive forstærket du kan se, høre og føle bedre. Du vil hele tiden være tilstede. Der er intet farligt ved hypnose, selve tilstanden er utrolig rar, afslappende og afstressende og du har hele tiden en kritisk sans som vil sortere evt. dårlige forslag fra det er derfor ikke muligt at få en personen der er i hypnose til at gøre ting som er i strid med persones egne grænser, tro, etik osv.

#Hypnosemigræne #hovedpine #Hypnosestruer

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page